mandag 5. juni 2017

Brazilian Couscous

Fruen laget Brazilian Couscous til frokost i dag, og det er gode greier. Dette er et grovt "mel", mer som små flak, laget av mais. Det lages en røre av maisflakene, og dette fylles i den spesielle steampanna som benyttes til denne retten. 

Couscousen kan lages helt naturell, eller tilsettes litt ost slik som er gjort med den vi hadde i dag.



Steampannene fås i forskjellige varianter, men vi har en som ser ut som dette.
Couscous er litt tørr i seg selv, så litt godt smør på gjør susen, og så serveres det gjerne sammen med stekte pølser i forskjellige varianter.

Nedenfor er det servert med pølser, løk, hvitløk i biter, surret i panna og tilsatt hakkede tomater, ketchup og litt Worcestershire-saus og så klart hakka koriander. Salt/pepper etter smak.


Om en ikke har tilgang på denne spesielle couscousen, og en slik panne, kan en bruke annen couscous også - smaker nesten like godt 😊


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar