fredag 21. juli 2017

Pão de Queijo

Pão de Queijo er brasilianske osteboller, og lages med et spesielt mel og en ost som en ikke får tak i her i Norge.

Vi fant derimot en oppskift på nettet, Olivia's Cuisine, hvor hun har klart å gjenskape smak og konsistens ved hjelp av produkter en finner i butikkhyllene utenfor Brasil.

De er lett å lage, og smaker fortreffelig med litt smør eller smøreost etter smak, og en god sterk kaffe. 


I følge Olivia er det derimot brusen Guarana Antarctica som må drikkes til, og har en lyst å smake denne brusen så finner en den hos Eurospar og Deli de Luca.


Når bollene skal stekes, så formes de på størrelse med en golfball ved hjelp av en skje og hånden og legges på brett. De hever lite så det er plass til ganske mange på et brett.


Om du har lyst å prøve de, så finner du oppskriften på Olivia's Cuisine:



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar