tirsdag 19. september 2023

Casquinha de caranguejo

Denne krabberetten er noe helt annet enn hva som er vanlig bruk av norsk taskekrabbe, men du verden hvor godt dette er, og det anbefales å prøve.

Oppskriften gir ca.5 fylte krabbeskjell (norske), medium størrelse.



0,5 kg hvitt krabbekjøtt

2 fedd hvitløk

1 løk

1 tomat

Tomatpure

1 lime, juicen av den

1 vårløk

Koriander, en potte

Salt

Smør

Strøkavring


Fremgangsmåte:

Hakk hvitløk og fres gyllen i litt olje. Finhakk løk og tilsett i gryten sammen med krabbekjøtt, limesaft og salt. 

Miks og la det surre i panna. Tilsett hakket tomat (uten frø), tomatpure,vårløk og koriander. 

Miks god sammen og la det surre litt i panna. Flytt over i en skål.


Strøkavring farofa: 

Smelt smør, ekte smør! og tilsett strøkavring og la det varmes opp.


Servering:

Fyll krabbemiks i vaskede krabbeskjell, 



dekk med farofaen, pynt med korianderblad og server med tabasco og limebåter på siden.




Tusen takk til:

https://cybercook-com-br.cdn.ampproject.org/v/s/cybercook.com.br/receitas/aperitivos-e-antepastos/receita-de-casquinha-de-caranguejo-106069?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar