Denne krabberetten er noe helt annet enn hva som er vanlig bruk av norsk taskekrabbe, men du verden hvor godt dette er, og det anbefales å prøve.
Oppskriften gir ca.5 fylte krabbeskjell (norske), medium størrelse.
0,5 kg hvitt krabbekjøtt
2 fedd hvitløk
1 løk
1 tomat
Tomatpure
1 lime, juicen av den
1 vårløk
Koriander, en potte
Salt
Smør
Strøkavring
Fremgangsmåte:
Hakk hvitløk og fres gyllen i litt olje. Finhakk løk og tilsett i gryten sammen med krabbekjøtt, limesaft og salt.
Miks og la det surre i panna. Tilsett hakket tomat (uten frø), tomatpure,vårløk og koriander.
Miks god sammen og la det surre litt i panna. Flytt over i en skål.
Strøkavring farofa:
Smelt smør, ekte smør! og tilsett strøkavring og la det varmes opp.
Servering:
Fyll krabbemiks i vaskede krabbeskjell,
dekk med farofaen, pynt med korianderblad og server med tabasco og limebåter på siden.
Tusen takk til:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar