fredag 15. april 2016

Camarão ao molho de coco

"Camarão ao molho de coco" er en stuing. Inngrediensene er reker/scampi, paprika, tomat, løk, hvitløk, vårløk, koriander, kokosmelk, cognac og ketchup.

Løk og hvitløk surres i litt smør til den er gyllen. Tilsett rekene som er "vasket" i limejuice fra et par lime, og skyll de så i vann for å få bort overskytende limesaften før de tilsettes. Tilsett salt og pepper, og surr sammen med løken en liten stund. Tilsett litt cognac og flamber. Tilsett så hakkede tomater, paprika i biter, hakket vårløk, koriander og litt god ketchup for å balansere tomatsmaken (evt litt sukker i stedet for ketchup). Surres sammen en liten stund til det blir mykt. Slå av varmen og ta det av plata og tilsett kokosmelk til ønsket tykkelse. Serveres sammen med kokt ris, og eventuelt farofa om en har.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar